miercuri, 10 august 2011

Penis Books

Dan Silviu - Boerescu, critic literar si director editorial al revistei Playboy, iti ofera zece motive sa faci sex intr-o biblioteca.


M-am gandit intotdeauna cat de misto ar fi sa scriu o carte “How to Enlarge Your Penis Using a Traction Device” – ar fi devenit imediat bestseller. Problema e ca un asemenea ghid practic exista deja pe internet, iar bestselller-urile despre penis nu-s deloc putine. Oameni mai dotati ca mine s-au ocupat deja de asta…
COUNTDOWN & COCK-UP:
10. TALKING COCK - Richard Herrig… Pai da, ca nu doar gandeste, ci si vorbeste, cat se poate de coerent, cu mult miez, cu vana.
9. DICK. A USER’S GUIDE – Michele C. Moore. Cartea e scrisa de o femeie, ceea ce intareste ideea ca suntem doar extensii inutile ale osului cu muschi.
8. THE BOOK OF THE PENIS – Maggie Paley. Tot o femeie … care arata cum se ajunge de la David al lui Michelangelo la masturbare si retur.
7. TICKLE HIS PICKLE – Sadie Allison. Inca o femeie! E drept, e vorba de un ghid al sexului oral…
6. DIALOGUES DU PENIS – Paul Avignon. In fine, un autor-barbat. Unul care poarta numele unui oras care a fost o vreme, de mult, resedinta papala.
5. THE PENIS BOOK – Joseph Cohen. Chiar asa, ce fac spitalele cu pielea ramasa dupa circumcizie?!?
4. PENIS POKEY – Christopher Behrens. Nu stiu ce scrie in ea, dar cartea e prevazuta, in mijloc, cu o gaura confortabila.
3. O ISTORIE CULTURALA A PENISULUI – David Friedman. Citandu-l pe Luther: “Cum pot exista atatea Sfinte Preputuri, fiecare cu pretentie de autenticitate?”.
2. EU SI EL – Alberto Moravia. Penisul vorbitor guverneaza existenta: tariceanu, nu gluma
1. POVESTEA POVESTILOR – Ion Creanga. “Care de care mai imbojorate, mai darze, mai rasbelite… Baba batrana nu se sparie de pula groasa!”

www.maxim.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu