1.Cere-i femeii tale sa iti lase telefonul ei timp de 24 de ore, spune-i ca motivul il va afla dupa ce primeste telefonul inapoi .
POSIBILITATI :
a)In nici un caz nu iti da telefonul — sigur are ceva de ascuns, cineva o suna , cineva ii da mesaje – SCAPA DE EA E, O FEMEIE CU 2 FETE.
b)Iti da telefonul dupa ce in prealabil face curatenie in mesagerie si in lista de apeluri — la fel ca in cazul a) are ceva de ascuns dar nu foarte grav deci poate fi indreptata
c)Iti da telefonul fara nici o problema — In acest caz ai probleme mari : ori vrea sa puna mana pe tine si sta cuminte pana ce te prinde ori e prea inteligenta si are pusa la punct o tehnica de a evita orice control din partea ta .

2.Da-i un mesaj cu numar ascuns in care scrie “DACA POTI VORBI DA-MI UN BIP”. Da-i posibilitatea sa fie singura 10 minute cat primeste mesajul si dupa aia verifica telefonul ei si vezi cui a dat bip.
POSIBILITATI:
a)Da bipuri la mai multi — e nasol SCAPA DE EA
b)Da bip numai la unu — esti un papagal mai are inca pe unu
c)Nu da nici un bip sau iti povesteste de mesaj — ai o problema grava , e prea inteligenta ori a dat bip si si-a dat seama ca poate fi o inscenare, ori are alt mod de comunicare ori deja pe frumntea ta scrie “ginerica”

3.Fa-o sa creada ca nu esti in oras 2-3 zile si pune un amic sa o sune si sa incerce sa o scoata la o cafea , obligatoriu amicu sa spuna ca e nou in oras si nu cunoaste pe nimeni, ca ea sa nu se teama ca tu ai putea afla.
POSIBILITATI:
a)Iese din prima fara probleme —- SCAPA DE EA
b)Refuza politicos si zice ca se mai gandeste si isi noteaza in agenda numarul lui de telefon — e nasol pentru tine este o femeie dispusa la fraudarea relatiei .
c)Refuza categoric si inchide telefonul — ai o problema: ori e prea inteligenta si nu cade in capcana ori deja mai are pe cineva in afara de tine si nu vrea sa il insele.

4.Ia-i telefonul fara sa stie si noteaza-ti numarul de mesaje totale trimise in istoria telefonului si numarul de mesaje din mesagerie.Peste 2-3 zile repeta procedeul si printr-o operatie matematica simpla vezi diferenta de mesaje din contorul general al telefonului si scazi din diferenta rezultata numarul nou de mesaje din mesageria telefonului iar rezultatul acestei operatii va fi egal cu numarul de mesaje sterse intentionat din telefon.
POSIBILITATI:
a)Cam multe mesaje sterse — sigur are ceva de ascuns SCAPA DE EA
b)Sterge oricum toate mesajele periodic —- e precauta
c)Nu a sters nici un mesaj — ai o problema ….se numeste drumul catre “starea civila”

5.Cand ai ocazia sa stai cu ea noaptea suna “din greseala” la ea si vezi daca are telefonul dat pe “silent”
POSIBILITATI
a)E inchis telefonul — grav de tot SCAPA DE EA
b)E dat pe “silent”— sigur ascunde ceva
c)Suna — ori e prea inteligenta ori vrea sa te prinda

6.Niciodata nu pune mana pe telefonul ei .
POSIBILITATI
a)Esti mai linistit cand nu stii.
b)Ea e mai putin stresata si e mai de treaba.
c)Daca nu o verifici te ia de prost si sigur greseste si o prinzi cu altceva.


TESTAT!